Σούντγκρεν: «Μου είπαν ότι ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε»

Την πρόθεση του Άρη για ανανέωση της συνεργασίας τους αποκάλυψε ο Σουηδός Ντάνιελ Σούντγκρεν, μιλώντας στην πατρίδα του.

Σούντγκρεν: «Μου είπαν ότι ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε»

Ο Σουηδός αμυντικός του Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν είπε αρχικά:

«Όταν ήρθα, πριν δύο χρόνια, η ομάδα πλήρωσε για μένα. Αυτό σημαίνει ότι επενδύουν σε μένα. Στην αρχή όλα ήταν τέλεια. Η υποδοχή από τους οπαδούς στο αεροδρόμιο ήταν φανταστική. Ούτε που ονειρευόμουν κάτι τέτοιο. Μετά όμως ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής αντικαταστάθηκαν. Ήταν οι δύο που με επέλεξαν και μετά την αλλαγή αυτή δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής. Κάθισα στον πάγκο και ειλικρινά δεν κατάλαβα τον λόγο».

Για τις αλλαγές προπονητών στη χώρα μας, ο αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης υποστήριξε: «Στην Ελλάδα είναι αρκετό για μία ομάδα να διώξει τον προπονητή αφού χάσει λίγα παιχνίδια. Πιστεύω φυσικά στον εαυτό μου αλλά δεν περίμενα αυτή την αλλαγή δεδομένων, όσο αισιόδοξος και να ήμουν».

Όσο για το μέλλον του στον Άρη, ο Σούντγκρεν αποκάλυψε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους: «Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και μου είπαν ότι υπάρχει κουβέντα για ανανέωση. Δεν διαβάζω τις εφημερίδες, γιατί δεν καταλαβαίνω ούτε λέξη, αλλά μου είπαν ότι ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε».