Xωρίς Καμαρά η προπόνηση του Ολυμπιακού

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά προερχόταν από το φιλικό με τη Βάτενς ο Μαρτίνς δούλεψε επί δύο ώρες σε θέματα τακτικής.

Xωρίς Καμαρά η προπόνηση του Ολυμπιακού

Μπορεί χθες ο Ολυμπιακός να έπαιξε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν χάνει καθόλου χρόνο. Στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν κανονικά στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ.

Σε μία προπόνηση που είχε διάρκεια δύο ωρών ο 48χρονος προπονητής έριξε γι' ακόμα μία φορά το βάρος στην τακτική. Το συνηθισμένο μετά από φιλικά παιχνίδια είναι η προπόνηση της επόμενης ημέρας να περιλαμβάνει περισσότερο αποθεραπεία. Ο Μαρτίνς έχει άλλη φιλοσοφία, όμως και συνέχισε κανονικά τη δουλειά.

Οι Πειραιώτες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και δούλεψαν πολύ στο τακτικό κομμάτι. Συγκεκριμένα εκεί που έπεσε όλο το βάρος ήταν στην ανάπτυξη από τα άκρα ζητώντας επίσης να γίνονται σωστά τελειώματα από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστές που δεν εμφανίστηκε το πρωί στο γήπεδο του Ζέεφελντ ήταν ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος έπαιξε για 90 λεπτά κόντρα στη Βάτενς. Κατά τα άλλα ο Μάριν κινήθηκε και πάλι ατομικά, ενώ ο Κούτρης δεν συμμετείχε όταν έγιναν ασκήσεις με επαφές. Το απόγευμα, ωστόσο δεν έχει προγραμματιστεί προπόνηση από τον Πορτογάλο τεχνικό.