ΠΑΟΚ: Νέα σενάρια για Γκαλντάμες

Στην Αργεντινή υπήρξαν νέα σενάρια για τον 24χρονο Χιλιανό μέσοΠάμπλο Γκαλντάμες της Βελέζ και τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Νέα σενάρια για Γκαλντάμες

Νέες αναφορές από την Αργεντινή επιμένουν στο σενάριο που θέλει τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πάμπλο Γκαλντάμες της Βελέζ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το συγκεκριμένο όνομα για τον ΠΑΟΚ, αφού κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στις αρχές του μήνα.

Τη Μ. Τρίτη (27/4) ο δημοσιογράφος Λεάνδρο Πατσιελάτ αναφέρει για τον 24χρονο Χιλιανό μέσο:

«Η Βελέζ ήδη έκανε πρόταση στον Πάμπλο Γκαλντάμες για ανανέωση. Το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου. Είναι δύσκολο για τον Χιλιανό να συνεχίσει στην Αργεντινή λόγω της κατάστασης στη χώρα. Πρέπει να αναφερθεί ότι ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα το "ψάχνει"».

Ο Γκαλντάμες είναι στη Βελέζ τρία χρόνια, προερχόμενος από την Ουνιόν Εσπανιόλα. Στην Αργεντινή υποστηρίζουν πως η ομάδα του κατέθεσε πρόταση για να παραμείνει αλλά εκείνος δεν απάντησε και ακόμη δεν έχει αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, λοιπόν, ΠΑΟΚ και Ουντινέζε φαίνεται πως «καλοβλέπουν» την περίπτωση του 24χρονου Χιλιανού μέσου, Πάμπλο Γκαλντάμες.

Βέβαια αν και το συγκεκριμένο όνομα ακούγεται εδώ και έναν μήνα περίπου, δε φαίνεται να υπάρχουν εξελίξεις αν και ακόμη δεν έχει τελειώσει η σεζόν.