Ολυμπιακός: Ροτέισον στα γκολπόστ από τον Μαρτίνς έως το τέλος της σεζόν!

Ο Ζοσέ Σα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για να παίξει στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (28/4, 19.00). Μοιράζει τον χρόνο στη συνέχεια σε Κρίστινσον και Τζολάκη.  

Ολυμπιακός: Ροτέισον στα γκολπόστ από τον Μαρτίνς έως το τέλος της σεζόν!

Το ροτέισον καλά κρατεί στον «άσο» για τον Ολυμπιακό. Με τον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα όμως το απόγευμα της Μ. Τετάρτης (28/4, 19.00) θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Ζοσέ Σα.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα και επειδή κρίνεται ένας τίτλος απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου», θα κληθεί μετά από δύο ρεπό να υπερασπιστεί ξανά την ερυθρόλευκη εστία.

Ο Μαρτίνς θέλει να βάλει όσο το δυνατόν τα «βαριά χαρτιά» του κόντρα στον ΠΑΣ και ο Σα δεν υπήρχε περίπτωση να λείψει από τον ημιτελικό Κυπέλλου.

Μετά το ματς με τους Γιαννιώτες ο τεχνικός του Ολυμπακού θα συνεχίσει το ροτέισον. Άλλωστε, στο πρόγραμμά του είναι να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Ίσως την επόμενη εβδομάδα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» να προτιμηθεί ο νεαρός γκολκίπερ και όχι ο Κρίστινσον, ο οποίος έως τώρα τα έχει πάει περίφημα, δίχως να δεχτεί γκολ, αλλά κυρίως βγάζει μία εικόνα ενός τερματοφύλακα με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στις τοποθετήσεις του.

Όμως, έως το ματς με τον Άρη (5/5, 17.15) έχουμε καιρό. Αυτό που «καίει» τον Μαρτίνς δεν είναι τίποτα άλλο από το να δει την ομάδα του να παίρνει την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και να διεκδικήσει στις 22 Μαϊου το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ.