Άρης: Δικαιώθηκε από το CAS στην υπόθεση του Ίμπε

Νίκη για τον Άρη σε δικαστικό επίπεδο σημειώθηκε σήμερα (26/4), καθώς η «κίτρινη» ΠΑΕ δικαιώθηκε στην προσφυγή που είχε καταθέσει στο CAS έναντι των αξιώσεων του παλιού ποδοσφαιριστή της Τζον Ίμπε για αποζημίωση πολλών χιλιάδων ευρώ.

Άρης: Δικαιώθηκε από το CAS στην υπόθεση του Ίμπε

Δικαίωση για την ΠΑΕ Άρης στην υπόθεση του Τζον Ίκε Ίμπε από το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης.

Η «κίτρινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (26/4) το απόγευμα ότι το CAS τής έδωσε δίκιο στη νομική αντιπαράθεση που είχε με τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε προσφύγει στη FIFA διεκδικώντας χρήματα από τους Θεσσαλονικείς.

Μάλιστα πρωτοδίκως ο Ίμπε είχε δικαιωθεί, αφού είχε επιδικαστεί υπέρ του ένα ποσό ύψους σχεδόν 200.000 ευρώ. Η ΠΑΕ Άρης είχε καταθέσει προσφυγή αμέσως μετά στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας την επανεκτίμηση της υπόθεσης, από όπου τελικά δικαιώθηκε.

Άρης: Προσέφυγε στο CAS για τον Ίμπε

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, οι «κίτρινοι» δεν οφείλουν ούτε σεντ στον Αφρικανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μόλις για ένα εξάμηνο, στο πρώτο μισό της σεζόν 2013-14, έχοντας φορέσει τη φανέλα της ομάδας σε 9 παιχνίδια όλα κι όλα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο Άρης τονίζει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι δικαιώθηκε, με σημερινή απόφαση του CAS, στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή Τζον Ίμπε.

Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης αποδέχτηκε όλα τα επιχειρήματα της ΠΑΕ Άρης και ως εκ τούτου δεν αναγνώρισε καμία οφειλή στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Η υπόθεση έκλεισε πλέον οριστικά».