Χωριανόπουλος: «Χάσαμε ευκαιρία να ξεφύγουμε από τους διώκτες μας»

Την ευκαιρία να πάρει ξανά προβάδισμα για τη δεύτερη θέση έχασε ο Άρης στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιώργου Χωριανόπουλου. 

Χωριανόπουλος: «Χάσαμε ευκαιρία να ξεφύγουμε από τους διώκτες μας»

Ο Άρης έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Χωριανόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 1-1: Τα μοιράστηκαν όλα...

Λόγω της τιμωρίας του Άκη Μάντζιου, στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, κάθισε ο Χωριανόπουλος ο οποίος τόνισε πως ο Άρης θα μπορούσε να τα καταφέρει καλύτερα στην επίθεση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το ματς: «Είχαμε ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, μπορούσαμε να βάλουμε δεύτερο γκολ και αντί αυτού δεχτήκαμε την ισοφάριση στην επόμενη φάση. Χάσαμε ευκαιρία να ξεφύγουμε από τους διώκτες μας και να τελειώσουμε με την Ευρώπη. Πήραμε έναν βαθμό όμως και μένουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Γενικώς αμυντικά πήγαμε καλά, κλείσαμε τον Μπαράλες, πήραμε δεύτερες μπάλες. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε καλύτερα στην επίθεση. Περάσαμε κάποιες μπάλες, αλλά δεν είχαμε καλή τελική».

Για την συνέχεια: «Μπορούμε να κατακτήσουμε την 2η θέση. Μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες. Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι να πάρουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος είμαστε δεύτεροι και εκεί θελουμε να μείνουμε μέχρι το φινάλε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για τη δική του παρουσία στον πάγκο: «Πάντα ζω τα παιχνίδια με πάθος, θα ήθελα να έχει συνδυαστεί με νίκη κρατάμε τον βαθμό και θα συνεχίσουμε με στόχο την δεύτερη θέση».