ΑΕΚ: Με 3-5-2 και χωρίς Γκαρσία βασικό στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)

Δίχως τον Λέβι Γκαρσία αλλά με τρίαδα στην άμυνα και πεντάδα στα χαφ θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική των play off της Super League.

ΑΕΚ: Με 3-5-2 και χωρίς Γκαρσία βασικό στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό (pic)

Mε τριάδα στην άμυνα και ενισχύμενο κέντρο θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» η ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των play off αφού ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει η ομάδα του να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και να μην πάθει κάποιο ...χουνέρι σαν εκείνο του τελευταίου αγώνα των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ (1-5)

Έτσι ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να πάει με τρία στόπερ (Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου), επαναφέροντας τον Ρουμάνο στο βασικό σχήμα, ενώ μπροστά τους θα είναι ο Βασιλαντωνόπουλος σε ρόλο δεξιού μπακ - χαφ και Λόπες σ' εκείνον του αριστερού.

Τρεις κεντρικοί χαφ οι Γαλανόπουλος - Σιμάνσκι και Μάνταλος με τον τελευταίο να είναι ο σύνδεσμος με τους δύο προωθημένους Ανσαριφάρντ κι Αλμπάνη.

Εκείνο που προκαλεί έκπληξη είναι η απουσία του Λέβι Γκαρσία που έδωσε στην ΑΕΚ τον «χρυσό» πόντο με τον Παναθηναϊκό μεσοβδόμαδα...

Στον πάγκο οι επανακάμψαντες Σάκχοφ και Τάνκοβιτς, μαζί με τους Τσιντώτα, Μιτάι, Σιμάνσκι, Σαρδέλης, Γκαρσία, Κοσίδης, Μαχαίρας.