Αστέρας Τρίπολης - Άρης 1-1: Τα μοιράστηκαν όλα...(highlights)

Μέσα σε επτά λεπτά στο β' μέρος γράφτηκε η ιστορία του αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη, που αναδείχθηκαν δικαίως ισόπαλοι με σκορ 1-1 για την 6η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 1-1: Τα μοιράστηκαν όλα...(highlights)

Αμφίρροπο παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη να μένουν δικαίως στο ισόπαλο 1-1.

Παρότι έχει... ξεμείνει προ πολλού από βαθμολογικό κίνητρο, ο Αστέρας στάθηκε εξαιρετικά στο παιχνίδι και είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία από πλευράς Άρη καταγράφηκε μόλις στο 68ο λεπτό (!), όταν ο Τσιφτσής έσωσε το σουτ του Μπρούνο Γκάμα.

Παρ' όλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που σκόραραν πρώτοι στο 74' με τον Μαντσίνι ύστερα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά-«τρύπα» του Μπρούνο Γκάμα, όμως η άμυνα των «κιτρίνων» προδόθηκε για άλλη μια φορά στο 81', όταν ο Ρόουζ άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (έπεσε με προβολή μαζί με τον Μπαράλες) για το τελικό σκορ.

Έστω και με το «Χ» ο Άρης έπιασε τον ΠΑΟΚ (ο οποίος νωρίτερα είχε μείνει στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα) στη δεύτερη θέση με 58 βαθμούς και συνεχίζει την προσπάθειά του προκειμένου να τερματίσει αυτός στο δεύτερο... σκαλί της κατάταξης.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ 1-1

Σκόρερ: 81' αυτ. Ρόουζ - 74' Μαντσίνι

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: 35’ Χριστόπουλος, 90’+3’ Πασαλίδης – 59’ Σούντγκρεν, 65’ Δεληζήσης

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Κώτσιρας Σουάρεθ (39’ λ. τρ. Πασαλίδης) Χριστόπουλος Άλβαρες – Μουνάφο Βαλιέντε (60’ Ιγκλέσιας) – Τιλίκα (90’ Κρέσπι) Σίτο (61’ Αλί Μπαμπά) Ριέρα (61’ Γκόμεζ) – Μπαράλες.

ΑΡΗΣ (Γιώργος Χωριανόπουλος): Κουέστα – Σούντγκρεν Γκάνεα Δεληζήσης Ρόουζ – Σάσα Ματίγια (63’ Τζέγκο) – Μαντσίνι Ματέο Γκαρσία (63’ Σάντε Σίλβα) Μπρούνο Γκάμα (89’ Μπερτόλιο) – Μάνος.