Ατρόμητος - Λαμία 0-0: Σώθηκαν οι φιλοξενούμενοι (Highlights)

Η Λαμία πήρε τον βαθμό (0-0) που ήθελε μέσα στο Περιστέρι και σώθηκε και μαθηματικά. Ο Ατρόμητος με δέκα από το 33' άντεξε αλλά ακόμη δεν έχει ξεμπερδέψει...

Ατρόμητος - Λαμία 0-0: Σώθηκαν οι φιλοξενούμενοι (Highlights)

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Λαμία ανησύχησε ιδιαίτερα. Τα πάντα άλλαξαν μετά το 30’ και το λάθος του Γιαννιώτη (έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής) και την αποβολή του – με τη βοήθεια του VAR – αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες.

Μάλιστα το κακό για την ομάδα του Περιστερίου λίγο ήθελε για να γίνει «διπλό» αφού από το φάουλ και την αποβολή του Γιαννιώτη, ήρθε το γκολ του Ντέλετιτς που ακυρώθηκε – κι εδώ χρήση VAR – με τον Ρόμανιτς να είναι εκτεθειμένος και να εμποδίζει τον Θεοδωράκη που πέρασε στη θέση του Ραμπέγιο, μετά την αποβολή του Γιαννιώτη.

Ο Ατρόμητος βέβαια στο φινάλε του πρώτου μέρους είχε την ευκαιρία με τον Γιακουμάκη για να πάρει το προβάδισμα αλλά ο Επασί κράτησε.

Στην επανάληψη, η Λαμία είχε τον έλεγχο αλλά αδυνατούσε να φτάσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Ο Γρηγορίου μετά το 60’ άλλαξε και το σύστημα αφήνοντας την τριάδα στην άμυνα, με την είσοδο του Βασιλακάκη αντί του Βύντρα.

Ο Ατρόμητος αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, παίζοντας με παίκτη λιγότερο αλλά η αλήθεια είναι πως κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν και πήρε έναν βαθμό χρυσάφι, φτάνοντας στους 31 πόντους αλλά δεν έχει ηρεμήσει οριστικά.

Αντίθετα η Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου καθάρισε οριστικά και δεν μπλέκει σε κανένα σενάριο, ούτε για το μπαράζ.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

Γήπεδο: Περιστερίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΜΙΑ 0-0

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Κόκκινη: Γιαννιώτης (33’)

Κίτρινες: Προβυδάκης, Νταβιώτης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης): Γιαννιώτης – Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο – Σάλομον, Ούμπιδες – Νταβιώτης (56’ Νάτσος), Ραμπέγιο (35’ Θεοδωράκης), Γιακουμάκης (81' Χριστοδουλόπουλος) – Μανούσος

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί – Βύντρα (61’ Βασιλακάκης), Τζανετόπουλος, Αντέτζο – Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (25’ λ. τρ. Γκούγκα), Τζανδάρης, Προβυδάκης (72' Βλάχος) – Ρόμανιτς (72' Πίτι), Ντέλετιτς, Καραμάνος