Παμλίδης: «Ζούμε και αναπνέουμε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Παμλίδης δήλωσε μετά την ήττα (0-1) από τον Παναιτωλικό ότι όλοι στην πόλη και στην ομάδα σκέφτονται μόνο τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

Παμλίδης: «Ζούμε και αναπνέουμε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό» (vid)

Την αλήθεια είπε ο Γιώργος Παμλίδης... Ο 27χρονος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το φινάλε του αγώνα και την ήττα (0-1) από τον Παναιτωλικό στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1 ξεκαθάρισε ότι άπαντες έχουν το μυαλό τους στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Η εικόνα μας στα πλέι άουτ δεν είναι αυτή που είχαμε παρουσιάσει μέχρι τώρα στη σεζόν. Όμως ο βασικός στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι το Κύπελλο και θεωρώ ότι το μυαλό μας βρίσκεται εκατό τοις εκατό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», δήλωσε αρχικά ο Παμλίδης στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και συνέχισε λέγοντας:

«Το σημερινό παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο της Μεγάλης Τετάρτης (28/4). Σήμερα είχαμε απέναντί μας έναν αντίπαλο που έπαιζε όλη τη χρονιά του, ενώ δοκιμάσαμε και νέα πράγματα. Θα πρέπει να εμφανιστούμε στη ρεβάνς του Κυπέλλου το ίδιο όπως στο πρώτο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Στην ερώτηση κατά πόσο η προσμονή της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους» και η ελπίδα της παρουσίας της ομάδας της Ηπείρου στον πρώτο τελικό Κυπέλλου της ιστορίας της προκαλούν άγχος στους ποδοσφαιριστές απάντησε: «Άπαντες ζούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν πιστεύω ότι αυτό μας δημιουργεί έξτρα πίεση αλλά ίσα ίσα ένα τεράστιο κίνητρο για εμάς να γράψουμε με χρυσά γράμματα τα ονόματά μας στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα. Διαβεβαιώνω ότι θα δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε».