Super League - Playouts: «Τελικός» στη Λάρισα, ψάχνει βαθμούς ο Παναιτωλικός

Τα ματς ΑΕΛ - ΟΦΗ (24/4, 17:15) και ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός (24/4, 15:00) ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των Playouts της Super League.

Super League - Playouts: «Τελικός» στη Λάρισα, ψάχνει βαθμούς ο Παναιτωλικός

Συνεχίζεται η δράση των Playouts της Super League με την διεξαγωγή τριών αγώνων για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

«Εξάποντη» είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΟΦΗ (17:15) που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Αλκαζάρ. Ένας βαθμός χωρίζει τις δυο ομάδες που βρίσκονται στην ουρά της κατάταξης και θα γνωρίζουν ήδη το αποτέλεσμα του Παναιτωλικού που ισοβαθμεί με τους «βυσσινί» στην τελευταία θέση.

Οι Αγρινιώτες, που ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και τον απευθείας υποβιβασμό, φιλοξενούνται στα Γιάννινα από τον τοπικό ΠΑΣ (15:00) που έχει να σκέφτεται και τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (Μεγάλη Τετάρτη, 19:00).

Βαθμούς, για να έχουν «ήσυχο το κεφάλι» τους, χρειάζονται Ατρόμητος και Λαμία (19:30) που κοντράρονται στο Περιστέρι, ενώ ένα θετικό αποτέλεσμα θα ήταν χρήσιμο και στον Απόλλωνα Σμύρνης που υποδέχεται τη Μεγάλη Δευτέρα (26/6) τον αδιάφορο Βόλο στη Ριζούπολη.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των Playouts της Super League:

Σάββατο 24/4
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός
17:15 ΑΕΛ - ΟΦΗ
19:30 Ατρόμητος - Λαμία

Δευτέρα 26/6
19:30 Απόλλων Σμύρνης - Βόλος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ