Δουβίκας: Μου ταιριάζει η Ουτρέχτη!

Ο Τάσος Δουβίκας λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τον Βόλο στην Ουτρέχτη μίλησε, στην ιστοσελίδα της Ολλανδικής ομάδας για την εξέλιξη στην καριέρα του λέγοντας που είναι το «το τέλειο βήμα»

Δουβίκας: Μου ταιριάζει η Ουτρέχτη!

Παίκτης της Ουτρέχτης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι ο Τάσος Δουβίκας όπως ανακοίνωσε ο Βόλος με τον 21χρονο διεθνή επιθετικό (σ. αποκάλυψη της φετινής Super League) να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ολλανδικής ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδας της.

Εκεί όπου δήλωσε ενθουσιασμένος με την επιλογή που έκανε.

«Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Ουτρέχτης, είδα προσεκτικά τον σύλλογο. Δουλεύω σκληρά και πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Συνεπώς πιστεύω πως ταιριάζω εξαιρετικά στην Ουτρέχτη από αυτή την άποψη. Είχα την πολυτέλεια να δείξουν ενδιαφέρον για μένα διάφοροι σύλλογοι, αλλά είχα ένα καλώ feeling για την Ουτρέχτη», ανέφερε αρχικά ο Δουβίκας, προσθέτοντας:

«Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το τέλειο βήμα για την καριέρα μου. Έχω ακούσει πως η Ουτρέχτη διαθέτει φανατικούς οπαδούς. Δεν βλέπω την ώρα να τους συναντήσω, φορώντας τη φανέλα της ομάδας».