Σαββίδης: Ζήτησε δεύτερη θέση και κύπελλο Ελλάδος

Ο χρηματοδότης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είχε σήμερα (22/4) τηλεδιάσκεψη με τα διοικητικά στελέχη και τους επικεφαλείς όλων των τμημάτων και ζήτησε η ομάδα να τερματίσει στη δεύτερη θέση, αλλά και να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος

Σαββίδης: Ζήτησε δεύτερη θέση και κύπελλο Ελλάδος

Ο χρηματοδότης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είχε σήμερα (22/4) τηλεδιάσκεψη με διοικητικά στελέχη αλλά και με επικεφαλείς τμημάτων του συλλόγου. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τους ζήτησε συγκέντρωση και πειθαρχία, ώστε η ομάδα να καταφέρει να τερματίσει στη δεύτερη θέση και να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας.

Επίσης ζήτησε απ’ όλους να δουλέψουν με συνέπεια προκειμένου να οργανωθεί στο ακέραιο η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί ενισχυμένος σε όλα τα επίπεδα.

Αίτημα του Σαββίδη είναι να συνεργάζονται όλοι σε καθημερινή βάση τόσο για την επιτυχία της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε εμπορικό και οικονομικό.

Τέλος ο Σαββίδης ζήτησε ανάλογες συσκέψεις ευρείας κλίμακας να γίνονται συστηματικά, με αποτέλεσμα οι ενέργειες κάθε τμήματος να συντονίζονται στον κοινό στόχο, δηλαδή στη δημιουργία μίας σύγχρονης ομάδας πρωταθλητισμού.