Νιόπλιας: «Εδώ που φτάσαμε, όλα τα ματς είναι τελικοί»

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας έστειλε το μήνυμά του με αφορμή το ματς με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ (24/4, 17.15).

Νιόπλιας: «Εδώ που φτάσαμε, όλα τα ματς είναι τελικοί»

O ΟΦΗ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Σε περίπτωση ήττας από την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ το Σάββατο (24/4, 17.15), τότε οι Θεσσαλοί θα τον προσπεράσουν στη βαθμολογία. Οι Κρητικοί σε πρώτη φάση δεν θέλουν να χάσουν, αλλά το ιδανικότερο είναι να κερδίσουν, όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ υποστήριξε ότι πλέον έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, όλα τα παιχνίδια έχουν χαρακτήρα τελικού.

«Εδώ που φτάσαμε όλα είναι τελικοί, όταν έπαιζα μπάλα παίζαμε για την Ευρώπη τώρα παίζουν για την ύπαρξη μας στην Σούπερ Λιγκα. Είναι μια σκληρή ομάδα η ΑΕΛ, παίζει πολύ για το αποτέλεσμα και έχει μεταλλαχθεί με τον ερχομό του κύριου Φέστα. Δεν μπορεί να την μεταμορφώσει μόνο ο προπονητής, ήρθαν και παίκτες με την μετάλλαξαν», είπε αρχικά και κατέληξε:

«Όλα είναι ματς του μισό μηδέν, καμία ομάδα δεν δίνει ελευθερία γιατί όλα τα παιχνίδια πηγαίνουν έτσι. Δεν είναι ένα πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών. Όσο καλά και να παίξεις, αν δεν πάρεις αποτέλεσμα την επόμενη μέρα μένουν οι τρεις βαθμοί ή ο βαθμός στην χειρότερη περίπτωση».