ΟΦΗ: Συνέχισε τη δουλειά ενόψει ΑΕΛ με τους ίδιους απόντες

Δεν είχε νεότερα προβλήματα η ομάδα του ΟΦΗ μετά τη σημερινή (22/4) προπόνηση, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία της κρητικής ομάδας για το κομβικό παιχνίδι των πλέι άουτ με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

ΟΦΗ: Συνέχισε τη δουλειά ενόψει ΑΕΛ με τους ίδιους απόντες

Ο ΟΦΗ συνέχισε σήμερα (22/4) την προετοιμασία του λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super league 1.

Η προπόνηση της Πέμπτης διεξήχθη στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και περιελάμβανε ασκήσεις ευκινησίας και τελειώματα φάσεων, με τους «μαυρόασπρους» ποδοσφαιριστές να δείχνουν μεγάλη διάθεση έχοντας στο μυαλό τη σύγκρουση του ερχόμενου Σαββάτου (24/4, 17:15) στη Λάρισα με την ομώνυμη ομάδα.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισαν οι Χουάν Νέιρα, Λουκ Καστάινιος και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης. Ακόμα, οι Βασίλης Σηφάκης, Πασχάλης Στάικος, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αντίλ Ναμπί και Φελίπε Σόουζα έκαναν θεραπεία.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (23/4), στις 9:30 το πρωί. Μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ.