Κριτική των παικτών: Ο σκόρερ Σωκράτης και ο πεισματάρης Κάιπερς (highlights)

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ και τον Ούγκο Κάιπερς να τα δίνει όλα για να αρπάξει την ευκαιρία.

Κριτική των παικτών: Ο σκόρερ Σωκράτης και ο πεισματάρης Κάιπερς (highlights)

ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ

Δεν ήταν ματς που δέχτηκε μεγάλη πίεση, αλλά ο Ισλανδός όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών. Το σημαντικότερο που έδειξε ο Κρίστινσον είναι η αντίληψη των φάσεων και πόσο καλά διαβάζει το παιχνίδι, αφού αρκετές φορές είχε έγκαιρες εξόδους.

ΛΑΛΑ

Περίμενε ένα μήνα να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και έγινε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γάλλος μπήκε πολύ καλά στο ματς, πήρε πρωτοβουλίες και η ομάδα του εκδήλωνε από την πλευρά του πολλές επιθέσεις. Δέχτηκε, ωστόσο εκείνη την κλοτσιά από τον Μπαράλες και δεν μπόρεσε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο.

ΣΕΜΕΔΟ

Ξεκίνησε το ματς με τον Αβραάμ στο πλευρό του και το συνέχισε με τον Σωκράτη και παίζοντας ως αριστερός στόπερ. Ο Πορτογάλος δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ είχε πολλές σημαντικές επεμβάσεις.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Στο ματς που έφτασε τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στάθηκε άτυχος, αφού στο 22' έγινε αναγκαστική αλλαγή. Για το διάστημα που έπαιξε δεν μπορεί να κριθεί.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Tο μεγάλο του προσόν ασφαλώς είναι η ταχύτητα. Ανασταλτικά δεν είχε ιδιαίτερα θέματα, αλλά επί της ουσίας δεν μπόρεσε να δώσει σημαντικές βοήθειες στην επίθεση.

ΣΙΛΒΑ

Ο Πορτογάλος μπήκε με διάθεση στο παιχνίδι για να βοηθήσει και έψαξε να πάρει μπάλες στα πόδια του. Από ένα σημείο και μετά χάθηκε από το ματς και απλά είχε κάποιες εκλάμψεις.

ΚΑΜΑΡΑ

Τραβηγμένος πιο πίσω απ' ό,τι τον έχουμε συνηθίσει να παίζει, όμως παρόλα αυτά είχε κάποιες πολύ καλές εμπνεύσεις, άσχετα αν αυτές δεν βγήκαν στο χορτάρι. Ο Αφρικανός φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του και στην αντίπαλη περιοχή χωρίς να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Από τα δικά του πόδια προήλθε το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού με τον Γάλλο να δείχνει ότι βρίσκει ρυθμό αυτό που είχε μεγάλη ανάγκη. Ο Ματιέ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν, αφού εκείνος δημιούργησε τις περισσότερες καλές στιγμές της ομάδας του.

ΒΡΟΥΣΑΪ

Επανήλθε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και έδειξε και πάλι ότι είναι μία αξιόλογη μονάδα για τον σύλλογο. Ο νεαρός εξτρέμ έκανε ένα αρκετά καλό ματς, έφτιαξε φάσεις και φάνηκε να αρπάζει την ευκαιρία που του έδωσε ο Μαρτίνς.

ΧΑΣΑΝ

Είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά αυτή τη φορά δεν του βγήκε το ματς.

ΚΑΪΠΕΡΣ

Ήθελε πολύ να πάρει ευκαιρία και το έδειξε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ήταν πολύ δραστήριος, πήρε πρωτοβουλίες, είχε τελικές προσπάθειες και ίσως αν η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν διαφορετική και εκείνος να είχε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Μπήκε στο παιχνίδι στο 22' αντί του τραυματία Αβραάμ και μάζεψε πολύ την άμυνα. Πέτυχε το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού και έδειξε ότι είναι πολύ σημαντικός για τα μετόπισθεν των Πειραιωτών.

ΝΤΡΕΓΚΕΡ

Αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Λαλά που χτύπησε. Είναι αλήθεια ότι φάνηκε πως του έλειπε ρυθμός.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ

Μπήκε στο παιχνίδι στο 70' αντί του Βαλμπουενά και είχε 1-2 καλές προσπάθειες, αλλά μέχρι εκεί.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Έπαιξε για 20 λεπτά και αν ο Σουάρεθ δεν του έπαιρνε τη μπουκιά από το στόμα ίσως να είχε καταφέρει να σκοράρει ξανά.

ΕΜΒΙΛΑ

Αγωνίστηκε για μόλις οχτώ λεπτά στο ματς με τον Αστέρα επομένως δεν μπορεί να κριθεί.