Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Πρόβλημα με Αβραάμ Παπαδόπουλο

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έφτασε τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Πρόβλημα με Αβραάμ Παπαδόπουλο

Τη δική του σημασία είχε για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού επιλέχθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς για την αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Πειραιά και έγραψε ιστορία.

Με αυτό το ματς έφτασε τις 200 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει προσφέρει τα μέγιστα στους Πειραιώτες και είναι ένα από τα πλέον σημαντικά πρόσωπα των αποδυτηρίων.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ωστόσο στάθηκε άτυχος σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον ίδιο, αφού στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ένιωσε μία ενόχληση και παραχώρησε τη θέση του στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τη στιγμή που βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο τον περίμενε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου ο Χρήστος Θέος.