Άρης: Παρών και ο Γκάμα στην αποστολή ενόψει ΠΑΟΚ

Με τον Μπρούνο Γκάμα θα παραταχθεί ο Άρης στο αυριανό (21/4) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Πορτογάλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε στην αποστολή των «κίτρινων».

Άρης: Παρών και ο Γκάμα στην αποστολή ενόψει ΠΑΟΚ

Η προπόνηση της Τρίτης (20/4) στον Άρη περιελάμβανε μία πολύ ευχάριστη είδηση για τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος είδε τον Μπρούνο Γκάμα να βγάζει όλο το πρόγραμμα δουλειάς χωρίς πρόβλημα.

Έτσι, ο τεχνικός των «κίτρινων» συμπεριέλαβε τον Πορτογάλο επιτελικό χαφ στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης. Και τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση που έχει και πάλι στη διάθεσή του τον πιο κομβικό ίσως ποδοσφαιριστή της ομάδας του.

Ολοκληρώθηκε λοιπόν το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου η προετοιμασία των παικτών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (19:30), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League 1.

Την αποστολή των «κίτρινων» αποτελούν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόλιο, Ρόουζ, Σάσα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Γκάνεα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρμαρίδης.

Εκτός αυτής έμειναν ο τραυματίας Φελίπε και οι ανέτοιμοι Κάτσε, Μπεναλουάν, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό.