Ο διαφορετικός Τσιμίκας κερδίζει τον Μαρτίνς

Ο 22χρονος κερδίζει τον Πορτογάλο τεχνικό μέσα από τις προπονήσεις του στο Ζέεφελντ και τα στοιχεία που βγάζει στο χορτάρι.

Ο διαφορετικός Τσιμίκας κερδίζει τον Μαρτίνς

Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας επέστρεψε έτοιμος να καθιερωθεί, έχοντας ως βάσεις τις πολλές εμπειρίες που αποκόμισε από την Βίλεμ στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός. Με 33 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα, 3 γκολ και 3 ασίστ ο νεαρός μπακ ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας του και επέστρεψε στον Ολυμπιακό αποφασισμένος να κερδίσει τον Μαρτίνς και να παραμείνει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Και το έχει καταφέρει περίφημα μέχρι στιγμής. Άλλωστε, πρόκειται για μια χρονιά που οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν χρόνο σε Έλληνες ποδοσφαιριστές και αυτό αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για ένα παιδί από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Αυτές τις πέντε μέρες στο Ζέεφελντ ο «Τσίμι» δείχνει πολύ καλά στοιχεία και παράλληλα κερδίζει και την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς. Υπολογίζεται, άλλωστε, μαζί με τον Λεονάρντο Κούτρη να είναι τα δύο αριστερά μπακ του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο 22χρονος άσος με την ταχύτητά του και την υψηλή τεχνική του κατάρτιση είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο Ζέεφελντ. Παράλληλα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές είναι πολύ πιο ώριμος και προσηλωμένος στη δουλειά του και στον στόχο του που δεν είναι άλλος από το να δείξει τι αξίζει και να καθιερωθεί στην ομάδα.