Απόλυτη στήριξη Μαρτίνς σε Αβραάμ Παπαδόπουλο

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν στάθηκε στο κακό διώξιμο του Αβραάμ Παπαδόπουλο που βγήκε σε... ασίστ στο πρώτο γκολ του Ζίβκοβιτς στο ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-0.

Απόλυτη στήριξη Μαρτίνς σε Αβραάμ Παπαδόπουλο

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψε μετά από 2,5 μήνες στην αγωνιστική δράση στην ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και κλήθηκε μάλιστα να παίξει σε ένα σύστημα που δεν του ήταν καθόλου γνώριμο. Το 3-4-3 ναι μεν το έχει δουλέψει ο Μαρτίνς τον τελευταίο μήνα, αλλά ο πολύπειρος στόπερ δεν ήταν μεταξύ των παικτών που είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να το αφομοιώσουν στον απαιτούμενο βαθμό.

Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού. Ήταν ο παίκτης που με καίριες επεμβάσεις του έβαζε «στοπ» σε ορισμένες επιθετικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και έδειχνε ώρες-ώρες ότι δεν τον είχε επηρεάσει καθόλου η μεγάλη του αποχή από τα γήπεδα λόγω του μυικού τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Ήρθε, ωστόσο, το κακό διώξιμο της μπάλας που εξελίχθηκε σε... ασίστ στον Ζίβκοβιτς για το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στη νίκη του «Δικεφάλου» με 2-0 και κάπου εκεί τον πήρε από κάτω.

Όταν ο Μαρτίνς πάντως μιλούσε μετά το τέλος του ματς για έλλειψη συγκέντρωσης, προφανώς και δεν εννοούσε τον Παπαδόπουλο, αλλά μιλούσε συνολικά για την ομάδα του. Ειδικά για τη φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ θα έχει να πει πολλά στους ποδοσφαιριστές του, καθώς προτού σουτάρει ο Ζίβκοβιτς, έχει προηγηθεί μία κούρσα του Σέρβου δίχως να τον «ενοχλήσει» κάποιος ερυθρόλευκος (σ.σ. το επιχείρησε ο Ανδρούτσος χωρίς αποτέλεσμα).

Απόλυτη είναι η στήριξη του Μαρτίνς προς τον Αβραάμ και είναι ξεκάθαρο ότι έως το τέλος της σεζόν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί κι άλλες φορές.