ΑΕΚ- Αστέρας Τρίπολης 3-1: Ζευγάρωσε τις νίκες της στα πλέι οφ η «Ένωση»! (highlights)

Με δύο γκολ μετά το 85' η ΑΕΚ έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και με σκορ 3-1 πέτυχε δεύτερη σερί νίκη για πρώτη φορά μετά τον Γερνάρη μ' αποτέλεσμα να εδραιωθεί στις ευρωπαϊκές θέσεις! 

ΑΕΚ- Αστέρας Τρίπολης 3-1: Ζευγάρωσε τις νίκες της στα πλέι οφ η «Ένωση»! (highlights)

Από τις 17 Ιανουαρίου είχε να φτάσει σε δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ και τα κατάφερε με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Σ' ένα ματς που ήταν ισόπαλο ως το 85' (1-1) η «Ένωση» βρήκε δύο γκολ με τους Λόπες (85') και Αλμπάνη (95') επικρατώντας ξανά με 3-1 μετά τη νίκη επί του Άρη στο «Βικελίδης» πριν από μια εβδομάδα.

Η ομάδα του Χιμένεθ (με τον Αθανασιάδη αντί του Τσιντώτα, τον Τσίγκρινσκι να επανέρχεται μετά από καιρό στην αποστολή και το Ολιβέιρα... εξτρέμ) μπήκε δυνατά είχε ακυρωθέν (μέσω VAR) γκολ του Σβάρνα και τελικά προηγήθηκε με τον (εκ των κορυφαίων της) Γαλανόπουλο (39').

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 3-1: Όλα τα γκολ (vid)

Ωστόσο δύο λεπτά μετά ο Ριέρα ισοφάρισε μ' υπέροχο διαγώνιο σουτ μετά από ατομική προσπάθεια και στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο.

Μάλιστα στο 64' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ιγκλέσιας.

Ωστόσο προβολή του Λόπες στο παρα...πέντε από τη δεύτερη ασίστ του Μάνταλου έδωσε τη λύση με τον νεοεισεθλόντα Αλμπάνη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα που εδραιώνει την ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Αντίθετα για τους Αρκάδες του Ράσταβατς που είναι στο -10 η προοπτική είναι ουτοπική...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1

Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α («Σπύρος Λούης»)

Σκόρερς: 39’ Γαλανόπουλος, 85’ Λόπες, 95’ Αλμπάνης – 41’ Ριέρα.

Διαιτητής; Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες. Μάνταλος – Βαλιέντε.

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης - Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες - Κρίστισιτς, (84’ Κοσίδης) Γαλανόπουλος (63’ Σιμάνσκι), Μάνταλος - Λέβι Γκαρσία, Ολιβέιρα, Ανσαριφάρντ (53’ Αλμπάνης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Σουάρεθ, Καστάνιο (89’ Χριστόπουλος), Άλβαρες – Μουνάφο, Βαλιέντε (89’ Αλί Μπαμπά) - Τιλίκα (89’ Κρέσπι), Ριέρα (76' Γκόμες), Σίτο (61' Ιγκλέσιας) - Μπαράλες.