Μάντζιος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Δίκαια χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού με 2-1 ο Άκης Μάντζιος για την τέταρτη αγωνιστική των play off.

Μάντζιος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ο Άρης κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να φύγει με τη νίκη από την έδρα του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1.

Παναθηναϊκός-Άρης 1-2: Μπόλονι: «Δύσκολα τα πράγματα για την Ευρώπη»

O Άκης Μάντζιος δήλωσε πως οι παίκτες του έκαναν μία γεμάτη εμφάνιση και πως είχαν τον έλεγχο του αγώνα παίρνοντας δίκαια τη νίκη.

Παναθηναϊκός- Άρης 1-2: Παρέλαση με… ανατροπή!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA: «Νομίζω πως ήταν μια γεμάτη εμφάνιση από εμάς. Ακόμα και στο σημείο που δεχτήκαμε το γκολ, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ανεβάσαμε στροφές στο δεύτερο μέρος και φτάσαμε στην ανατροπή, εκμεταλλευόμενη και τον παίκτη λιγότερο του αντιπάλου. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα για την ομάδα μας.

Δεν είχαμε να αποδείξουμε κάτι σαν ομάδα. Τριάντα αγωνιστικές είμαστε εκεί που είμαστε, στη 2η-3η θέση. Με καλές εμφανίσεις στο μεγαλύτερο διάστημα, με κάποια σταθερότητα. Λογικό είναι κάποια στιγμή να κάνουμε και ένα και δύο και τρία κακά παιχνίδια μέσα στον μαραθώνιο αυτό, αλλά εσωτερικά η ομάδα δεν κλονίστηκε και συνεχίζουμε. Έχει ακόμη δρόμο, έχουμε πολλά παιχνίδια, συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα, το κυριότερο είναι σε μια κακή περίοδο να μην πληρώνεις με νέα κακά αποτελέσματα. Πιστεύουμε πάρα πολύ στο γκρουπ που έχουμε και, αν έρθει κάποιο κακό αποτέλεσμα, το χειρότερο θα ήταν να διαλύσεις αυτό που έχεις φτιάξει».