Παναθηναϊκός-Άρης 1-2: Μπόλονι: «Δύσκολα τα πράγματα για την Ευρώπη»

Ο Λάζλο Μπόλονι παραδέχτηκε μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη ότι τα πράγματα δυσκολεύουν για την έξοδο στην Ευρώπη.

Παναθηναϊκός-Άρης 1-2: Μπόλονι: «Δύσκολα τα πράγματα για την Ευρώπη»

Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε κόντρα στον Άρη τελικά γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 πληρώνοντας ακριβά την αποβολή του Μαουρίσιο. Ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι ήταν μία δύσκολη μέρα και επισήμανε πως τα πράγματα δυσκολεύουν για την έξοδο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε:

Για την αποβολή: Η αποβολή ενός παίκτη σαν τον Μαουρίσιο είναι απογοητευτικό. Έτσι έσπασε η λίγη ισορροπία που είχαμε καταφέρει να έχουμε. Ήταν ένας αγώνας που πολλά πράγματα γυρνούσαν εις βάρος μας. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα ιδιαίτερα στην κατοχή της μπάλας. Από την άλλη μεριά μας ήταν δύσκολο να αποδεχτούμε ότι σφυρίχτηκε εις βάρος μας πέναλτι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, έστω κι αυτό σταμάτησε στο δοκάρι. Μετά είχαμε την αποβολή, αλλά και πέρα από αυτήν είχαμε μία κατάσταση που οι αντίπαλοι πήραν τη μπάλα και ήταν στο τέρμα μας. Όλα αυτά ήταν εις βάρος μας. Υπάρχουν και τέτοιες μέρες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραμένουμε δυνατοί, συμπαγείς για να μπορέσουμε να αντικαταστήσουμε τέτοιες δύσκολες μέρες.

Για την έξοδο στην Ευρώπη: Ενδεχομένως τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Αυτό είναι κάτι που απέφευγα να συζητήσω και αυτό θα κάνω και τώρα. Μη ξεχνάμε ότι τώρα παίζουμε σε ένα δεύτερο πρωτάθλημα, αλλά ο στόχος μας είναι να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.