Ολυμπιακός: Παραμένει ψηλά ο Όλσον

Δεν πρόκειται να μείνει στην Έλφσμποργκ ο Σίμον Όλσον, τον οποίο παρακολουθεί συνεχώς ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Παραμένει ψηλά ο Όλσον

Ο Σίμον Όλσον της Έλφσμποργκ δεν έχει βγει από τη λίστα. Ίσα ίσα που είναι και αρκετά ψηλά! Σε τέτοιον βαθμό μάλιστα που οι «ερυθρόλευκοι» μαθαίνουν όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες γύρω από τον 23χρονο Σουηδό χαφ, που δεν πρόκειται να μείνει στην Έλφσμποργκ μετά το καλοκαίρι.

Στην πατρίδα του είναι σίγουροι ότι θα αναχωρήσει για άλλες πολιτείες και ο Ολυμπιακός τον έχει από κοντά για να είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα και για το αν θα βρεθεί άλλη ομάδα για να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Έλφσμποργκ.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα τον παρακολουθεί συνεχώς. Διακριτικά μεν, αλλά θα φροντίζει να μαθαίνει όλα όσα πρέπει για να κάνει την απαιτούμενη κίνηση, εφόσον το πάρουν απόφαση να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Παίζει παντού στα χαφ ο Όλσον που αρέσει στον Ολυμπιακό

Για την ώρα έχουν ολοκληρώσει το στάδιο της βολιδοσκόπησης, έχουν καταλήξει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που τους κάνε «κλικ» και απλώς δεν έχουν αποφασίσει αν θα κινηθούν άμεσα ή θα το αφήσουν για τον επόμενο μήνα, όταν θα ολοκληρωθεί και επισήμως η σεζόν.