Παίζει παντού στα χαφ ο Όλσον που αρέσει στον Ολυμπιακό

Ο 23χρονος Σίμον Όλσον που παίζει στην Έλφσμποργκ και αρέσει στον Ολυμπιακό, έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει παντού στα χαφ.

Παίζει παντού στα χαφ ο Όλσον που αρέσει στον Ολυμπιακό

Σίμον Όλσον λοιπόν... Ένας από τους παίκτες που έχουν τσεκάρει στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και η «αναφορά» είνα κάτι παραπάνω από θετική.

Ο 23χρονος Σουηδός χαφ έχει ένα προνόμιο, σε σχέση με άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν παρακολουθήσει οι Πειραιώτες από το τοπικό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις θέσεις (κυρίως είναι «8άρι», αλλά έχει δείξει ότι τα βγάζει πέρα μια χαρά ως αμυντικός χαφ και ως επιτελικός χαφ) και που είναι έτοιμος πλέον να κάνει το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη.

Για τον Όλσον είχε κυκλοφορήσει ένα σενάριο ότι τον ήθελε η ΑΕΚ και πώς η Έλφσμποργκ, ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, είχε αρνηθεί την πρόταση που της είχε γίνει.

Τον Σεπτέμβριο είχε γραφτεί στα σουηδικά ΜΜΕ ότι και ο ΠΑΟΚ εξέταζε την περίπτωσή του. Η ουσία είναι ότι ο Όλσον έχει ξεχωρίσει από τους «σκάουτς» του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, στην Σουηδία υποστηρίζουν ότι σύντομα θα στελεχώσει ως βασική μονάδα την Εθνική ομάδα και πώς η Έλφσμποργκ έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι ίσως να μην τον κρατήσει για πολύ καιρό ακόμη, λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί πολύ προσεκτικά την περίπτωσή του και ό,τι ήταν να κάνει το έχει κάνει, τουλάχιστον σε επίπεδο ενδιαφέροντος και βολιδοσκόπησης. Το οικονομικό είναι κάτι που θα λυθεί, εφόσον αποφασίσει οριστικά να μπει δυναμικά στη μάχη της απόκτησής του.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς το γνωρίζουν πλέον και οι πέτρες στην Σουηδία ότι ο Όλσον μετράει μέρες στην Έλφσμποργκ και είναι σε θέση να ανοίξει τα φτερά του για άλλες πολιτείες.