Οπαδοί του Άρη εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές

Στο προπονητικό κέντρο του Άρη συγκεντρώθηκαν οπαδοί προκειμένου να εμψυχώσουν την ομάδα τους πριν το ταξίδι της στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Οπαδοί του Άρη εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές

Το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, αφού σε περίπτωση νίκης θα ανοίξει τη διαφορά από τους "πράσινους" στους οκτώ βαθμούς και θα έχει βάλει πολύ γερές βάσεις για να εξασφαλίσει μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την Αθήνα και το παιχνίδι με τους "πράσινους" μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους "κιτρινόμαυρους". Οπαδοί του Άρη βρέθηκε περιμετρικά του προπονητικού κέντρου.

Με συνθήματα θέλησαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου πριν εκείνοι αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στην αποστολή του Άρη για την Αθήνα δεν βρίσκεται ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Πάντως στις τάξεις των οπαδών επικρατεί ενθουσιασμός από την πορεία που έχει κάνει η ομάδα τους τη φετινή αγωνιστική περίοδο.