ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1: Ο Χριστοδουλόπουλος... ξέρανε τους Ηρακλειώτες στο 93' (Highlights)!

Ο ΟΦΗ προηγείτο 1-0 του Ατρομήτου, με πέναλτι του Ντε Γκουζμάν, που καταλογίστηκε μέσω της χρήσης VAR, αλλά ο νεοεισελθών Χριστοδουλόπουλος με κεφαλιά στο 93' διαμόρφωσε το τελικό 1-1 

ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1: Ο Χριστοδουλόπουλος... ξέρανε τους Ηρακλειώτες στο 93' (Highlights)!

Ο Νίκος Νιόπλιας είχε χαρακτηρίσει την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ματς της χρονιάς κι ο ΟΦΗ είχε τους τρεις υπερπολύτιμους πόντους στο «σακούλι» του ώστε να πετύχει τον στόχο της παραμονής ως το 93' όταν προηγείτο με 1-0.

Ωστόσο οι Ηρακλειώτες που σκόραραν (68') χάρη σε πέναλτι που καταλογίστηκε (μέσω της χρήσης VAR) για χέρι του Σάλομον και το αξιοποίησε ο Ντε Γκουζμάν δεν κατάφεραν να πάρουν τη δεύτερη νίκη τους στα πλέι άουτ ελέω Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου!

Ο έμπειρος επιθετικός με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από σέντρα μια ακόμη αλλαγής του Παντελίδη (Ραμπέγιο) διαμόρφωσε το τελικό 1-1 σ' εκείνο το χρονικό σημείο.

Το ματς ήταν μοιρασμένο. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι.

Τους ακυρώθηκε (44'), με την χρήση της τεχνολογίας, τέρμα του Μουνίθ για οριακό οφσάιντ του δημιουργού Μανούσου, ενώ ο Βάτερμαν σταμάτησεΓιακουμάκη και Γκαλβάο

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν προηγήθηκαν αλλά γύρισαν πίσω μαζικά και το πλήρωσαν...

Παρότι έμειναν για 4ο ματς αήττητοι (1 ν. - 3 ισοπ.) είναι σ' απόσταση βολής από τις τελευταίες δύο θέσεις την ίδια στιγμή που οι Περιστεριώτες έμειναν χωρίες επιτυχία για 11ο ματς έχοντας συγκομιδή 5 πόντων.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης», Ηράκλειο.

Σκόρερς: 68’ πεν. Ντε Γκουζμάν – 93’ Χριστοδουλόπουλος

Διαιτητής; Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: Διαμαντής, Ντε Γκουζμάν – Μουνίθ, Σάλομον, Μαυρομμάτης.

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν – Μαρινάκης (87’ Βαφέας), Διαμαντής, Βούρος, Κοροβέσης (60’ Ουές) - Μεγιάδο, Σακόρ - Ντε Γκούζμαν, Σολίς (60’ Στάρτζεον), Σαρδινέρο (72’ Γρίβας) – Γιάννου (60’ Λυμπεράκης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης – Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο (77’ Τομάσεβιτς) – Σάλομον, Νάτσος (71’ Κωτσόπουλος), Ούμπιδες (84’ Ραμπέγιο) – Μουνίθ (84’ Εντομοβόνγι.) – Γιακουμάκης, (71’ Χριστοδουλόπουλος) Μανούσος