Ολυμπιακός: Η δοκιμή του Μαρτίνς με Αβραάμ ενόψει Τούμπας

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος λόγω του ατομικού προγράμματος του Σεμέδο, έπαιξε δίπλα σε Παπασταθόπουλο και Χολέμπας στο διπλάκι ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/4, 19.30).

Ολυμπιακός: Η δοκιμή του Μαρτίνς με Αβραάμ ενόψει Τούμπας

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε κάποιες δοκιμές στην προπόνηση της Παρασκευής (16/4) στον Ρέντη. Μην τις παίρνετε όμως και τοις μετρητοίς στο 100%, καθώς από το πρόγραμμα απουσίαζαν για παράδειγμα ο Σεμέδο και ο Χασάν, οι οποίοι θα δοκιμάσουν το Σάββατο (17/4) να προπονηθούν και να μπουν στην αποστολή.

Εκμεταλλευόμενος πάντως την απουσία του Πορτογάλου στόπερ από το σημερινό πρόγραμμα, ο Πέδρο Μαρτίνς τοποθέτησε στο κέντρο της άμυνας τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο σχηματισμός δεν φαίνεται ότι θα αλλάξει... Πάλι με 3-4-3 θα κατέβει ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/4, 19.30). Ωστόσο, το θέμα είναι αν ο Αβραάμ θα ξεκινήσει ή θα βρεθεί τελικά στο αρχικό σχήμα ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Το γεγονός ότι ο Μαρτίνς δοκίμασε τον 36χρονο Έλληνα στόπερ στο διπλάκι, πάει να πει ότι τον έχει στο μυαλό του να του δώσει χρόνο συμμετοχής στις εναπομείναντες αγωνιστικές. Αν όχι με τον ΠΑΟΚ, σίγουρα θα τον δούμε σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια, όπως αυτό της Τετάρτης (21/4) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που είχε υποστεί αρχές Φλεβάρη μία θλάση και τον άφησε για αρκετό καιρό εκτός δράσης, διανύει - εκτός απροόπτου - τους τελευταίους μήνες μίας πλούσιας καριέρας σε εμπειρίες και τίτλους.

Για παιχνίδια όπως αυτό της Τούμπας ζει και αναπνέει. Για να δούμε αν θα του κάνει το χατίρι ο Μαρτίνς. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση του Σαββάτου (17/4) και προτού αναχωρήσει η αποστολή για την Θεσσαλονίκη.