Ολυμπιακός: Ατομικό ο Σεμέδο, αμφίβολος με ΠΑΟΚ

Δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Ατομικό ο Σεμέδο, αμφίβολος με ΠΑΟΚ

Τα προβλήματα στην άμυνα δεν λένε να σταματήσουν για τον Ολυμπιακό. Με τον Ουσεϊνού Μπα που έχει τεθεί νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πρόβλημα προέκυψε και με τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής, αφού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Σεμέδο αισθάνθηκε κάποιες μικροενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μη συμμετέχει στην προπόνηση με τους συμπαίκτες του.

Έτσι ενόψει του αγώνα του με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του 26χρονου κεντρικού αμυντικού. Οι Πειραιώτες δεν ανησυχούν για την κατάσταση του στόπερ των "ερυθρόλευκων", αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να τον πιέσει να προπονηθεί . Θέλει τον παίκτη του πανέτοιμο για τη συνέχεια και ειδικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η συμμετοχή του Ρούμπεν Σεμέδο στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα εξαρτηθεί το Σάββατο. Ο Πορτογάλος στόπερ θα δοκιμάσει να προπονηθεί και εκεί θα φανεί αν θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και το Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Ο Τυνήσιος προπονήθηκε πιο συντηρητικά, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί στην προπόνηση του Σαββάτου.