«Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Μιλόγεβιτς»

Ρεπορτάζ από τη Σερβία θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς τονίζοντας ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για δύο χρόνια.

«Η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Μιλόγεβιτς»

Από την ΑΕΚ μπορεί να έχουν διαψεύσει ότι ασχολούνται με προπονητή, όμως, οι πληροφορίες από τη Σερβία δείχνουν ότι συμβαίνει εντελώς το αντίθετο. Τα ρεπορτάζ είναι συγκεκριμένα και αναφέρονται στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς τον οποίο αυτή τη φορά τον φέρνουν πολύ κοντά στους "κιτρινόμαυρους".

Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου είναι ελεύθερος και το όνομα του φέρεται πως φιγουράρει για τα καλά στη λίστα της ΑΕΚ. Βέβαια και ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει ξεχάσει τον πρώην προπονητή του σε ενδεχόμενο που μείνει κενή η θέση.

Όπως και να 'χει η ιστοσελίδα Alo.rs αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια. Το ρεπορτάζ των Σέρβων κάνει λόγο για συμφωνία δύο ετών ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μιλόγεβιτς.

«Η ΑΕΚ πλησιάζει στο να φέρει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς που δεν έχει δουλέψει από τον Μάρτιο, αφότου και έληξε την συνεργασία του με την Αλ Αχλί, στην οποία ήταν προπονητής από τον Φεβρουάριο του 2020.

Η ΑΕΚ ήταν μεταξύ του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Μιλόγεβιτς και κατέληξε στον Σέρβο. Ο Μιλόγεβιτς επιστρέφει έτσι στην Ελλάδα, μετά την εργασία του στον Πανιώνιο και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ», γράφουν οι Σέρβοι.