«Αλαλούμ» με Μπελχαντά, εν αναμονή της απάντησης του Μαροκινού!

Οι Μαροκινοί δίνουν τον Γιουνές Μπελχαντά μία ανάσα από τον Ολυμπιακό και οι Τούρκοι πολύ κοντά στην Μπεσίκτας. Εν αναμονή της απάντησης του 31χρονου Αφρικανού χαφ.

«Αλαλούμ» με Μπελχαντά, εν αναμονή της απάντησης του Μαροκινού!

Θα έχει και άλλα επεισόδια το σίριαλ του Γιουνές Μπελχαντά ή θα τελειώσει σύντομα; Αυτό είναι κάτι που θα το γνωρίζουμε τις επόμενες μέρες. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει στα χέρια του την προσφορά του Ολυμπιακού, την μελετάει και αναμένεται σύντομα να πάρει τις αποφάσεις του.

Σε γενικές γραμμές επικρατεί ένα αλαλούμ. Η προσφορά των Πειραιωτών τον ικανοποιεί σε ό,τι έχει να κάνει με το πρότζεκτ που του έχει παρουσιαστεί. Από την άλλη, η πρόταση της Μπεσίκτας φέρεται να είναι καλύτερη ως προς το οικονομικό σκέλος, ωστόσο, ο Μπελχαντά έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα πάει στην ομάδα που θα τον αφήνει ικανοποιημένο συνολικά. Και σε επίπεδο αγωνιστικό, και σε επίπεδο οικονομικό.

Οι Μαροκινοί υποστηρίζουν ότι βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό. Οι Τούρκοι τον φέρνουν με το ενάμισι πόδι στην Μπεσίκτας. Η ουσία είναι ότι ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση και όλοι οι ενδιαφερόμενοι είναι σε κατάσταση αναμονής.

Μην ξεχνάμε ότι έχει στα χέρια του και άλλες προσφορές από την Αραβία, ωστόσο, αυτή τη στιγμή η Μέση Ανατολή είναι η τελευταία του επιλογή.

Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι αν επιλέξει το πρωτάθλημα στην Σαουδική Αραβία ή κάποιο άλλο στον Περσικό Κόλπο, τότε θα εξαφανιστούν οριστικά οι όποιες ελπίδες του για επιστροφή στην Εθνική του ομάδα με... θέα το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Προτεραιότητά του είναι η παραμονή στην Ευρώπη.