Φυντάνης: «Θα βελτιωθεί κι άλλο στον Ολυμπιακό ο Μασούρας» (pics)

Σίγουρος ότι ο Γιάννης Μασούρας μπορεί να κάνει σημαντική καριέρα στον Ολυμπιακό, αν συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια θέληση και αξιοποιήσει τις δυνατότητες προόδου που θα συναντήσει στον Πειραιά, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο σημερινό (29/6) έντυπο του «ΦΩΤΟΣ» ο Ηλίας Φυντάνης.

Φυντάνης: «Θα βελτιωθεί κι άλλο στον Ολυμπιακό ο Μασούρας» (pics)
Eurokinissi

Ο πρώην τεχνικός της Λάρισας και ο άνθρωπος που έδωσε την ευκαιρία στον Μασούρα να κάνει το μεγάλο άλμα στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας, θεωρεί ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλά στους ερυθρόλευκους, καθώς διαθέτει πολύ σημαντικά ποδοσφαιρικά χαρίσματα και έχει την ευκαιρία να τα παρουσιάσει σε υψηλό επίπεδο, παίζοντας στην κορυφαία ελληνική ομάδα.

Ο ίδιος ο Μασούρας είχε δηλώσει πρόσφατα στο «ΦΩΣ» ότι ο Φυντάνης ήταν ο προπονητής που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί βασικός με την Λάρισα. «Μαζί του δούλεψα στην τεχνική και στην τακτική. Ο προηγούμενος προπονητής ήθελε να με δώσει δανεικό, ο κ. Φυντάνης με κράτησε και μου έδωσε την ευκαιρία. Κι εγώ τον δικαίωσα», είχε πει ο νεαρός μπακ στον Θέμη Σινάνογλου, λίγο πριν από τους ημιτελικούς του Κυπέλλου εναντίον της ΑΕΚ, με την Λάρισα να αποκλείεται στο… τσακ από τον τελικό της διοργάνωσης.

«Πράγματι, ο προηγούμενος προπονητής, ο Πάους, δεν τον πίστευε καθόλου. Όταν ήμουν συνεργάτης του, του έλεγα να δώσουμε τη δυνατότητα σε αυτό το παιδί, αλλά εκείνος είχε διαφορετική άποψη. Εκείνη την εποχή προωθούσαν ένα άλλο παιδί, το οποίο νομίζω τώρα έχει σταματήσει και το ποδόσφαιρο. Ο Μασούρας δεν αγωνιζόταν ούτε στο δίτερμα στις προπονήσεις! Όταν ανέλαβα πρώτος προπονητής τον χρησιμοποίησα αλλαγή για 15 λεπτά εναντίον του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό τον έβαλα βασικό. Δεν ξαναβγήκε ποτέ.

Είναι ένα παιδί με μεγάλη θέληση, έχει πολύ μεγάλη ταχύτητα καθώς πριν από το ποδόσφαιρο ήταν σπρίντερ, με πολύ καλές επιδόσεις στο στίβο, στα 100 και στα 200 μέτρα. Σε ταχυδύναμη πρέπει να είναι από τους κορυφαίους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τον πιστεύω πολύ, όπως είπε κι ο ίδιος στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα σας, δούλεψα πολύ μαζί του για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην τεχνική και στην τακτική. Έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση, χρειάζεται κι άλλη, κάτι που θα έχει την ευκαιρία να κάνει στον Ολυμπιακό, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στη χώρα».

Ο Ηλίας Φυντάνης που πριν από μερικές ημέρες ολοκλήρωσε τη σχολή για το UEFA Pro στη Ρόδο, θεωρεί ότι ο Μασούρας έχει όλα τα φόντα για να διεκδικήσει θέση στον Ολυμπιακό.

«Βελτιώνεται διαρκώς στο παιχνίδι του και έχει το αγωνιστικό θράσος να κάνει μεγάλα πράγματα στην καριέρα του, δεν πρόκειται να φοβηθεί τον ανταγωνισμό σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Νικοπολίδης τον κάλεσε στην Εθνική ομάδα Νέων και Ελπίδων. Δουλέψαμε πολύ μαζί και στον τομέα της προσωπικότητας που οφείλει να έχει ένας ποδοσφαιριστής σε υψηλό επίπεδο. Να είναι απολύτως σοβαρός στις υποχρεώσεις του και να προσαρμοστεί στις αυξημένες επαγγελματικές απαιτήσεις που έχει ένας σύλλογος σαν τον Ολυμπιακό. Είμαι βέβαιος ότι κάθε μέρα θα γίνεται καλύτερος και θα πετύχει, είναι κάτι που εύχομαι στον Γιάννη μέσα από την καρδιά μου».