ΟΦΗ: Θλάση ο Γκαργκαλατζίδης

Θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού υπέστη ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης σύμφωνα με την ενημέρωση του ΟΦΗ

ΟΦΗ: Θλάση ο Γκαργκαλατζίδης

Την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (17/4, 15:00) απέναντι στον Ατρόμητο συνέχισε ο ΟΦΗ με προπόνηση που έγινε το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού, όπως προέκυψε από το υπερηχογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:

«Με ασκήσεις ευκινησίας και τελειώματα φάσεων, συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης (15/4) η προετοιμασία της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο (17/4, 15:00).

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στη διάθεση του για την προσεχή αναμέτρηση τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού, όπως προέκυψε από το υπερηχογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε.

Oι Κώστας Γιαννούλης και Ricardo Vaz ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα, συμμετέχοντας παράλληλα και σε μέρος της προπόνησης.

Θεραπεία συνέχισαν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Luc Castaignos, Adil Nabi, Juan Neira και Felipe Souza.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (16/4), στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή».