ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ: Πολλή δουλειά στα στημένα

Λάτρης της τακτικής ο Πέδρο Μαρτίνς στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής έριξε όλο το βάρος στις στατικές φάσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ: Πολλή δουλειά στα στημένα

Την πέμπτη του ημέρα στο Ζέεφελντ διανύει ο Ολυμπιακός και με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ξεκαθαρίσει με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως είναι ένας προπονητής που λατρεύει την τακτική. Αυτό έδειξε και στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του αυστριακού χωριού.

Ο 48χρονος τεχνικός αναλώθηκε και πάλι σε πολλές ασκήσεις τακτικής με τη διαφορά ότι τώρα είδαμε να δουλεύει και στις στημένες φάσεις. Γι' αρκετή ώρα ο Πέδρο Μαρτίνς δούλευε με τους παίκτες του σε κόρνερ και φάουλ και μάλιστα διέκοπτε τις ασκήσεις για να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες στο τι θέλει από αυτούς.

Οι στατικές φάσεις που δούλεψε ο Πορτογάλος προπονητής αφορούσαν το επιθετικό κομμάτι και όχι στο πως θα αμύνεται η ομάδα όταν θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Φορτούνης και Πάρντο ήταν οι κύριοι εκτελεστές των κόρνερ, αλλά σε αυτά δούλεψε πολλές κομπίνες. Ήταν μία προπόνηση, η οποία διήρκησε δύο ώρες και ο Πορτογάλος είναι ξεκάθαρο πως θέλει να δουλεύει όλα τα κομμάτια της τακτικής.

*Στην πρωινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Λεονάρντο Κούτρης συνέχισε το πρόγραμμα του.