Αλεξανδρόπουλος: «Δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό τόνισε ότι δίκαια κατέκτησαν τον τίτλο οι Πειραιώτες.

Αλεξανδρόπουλος: «Δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πέρασε στο παιχνίδι στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου του "αιώνιου" ντέρμπι. Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα.

«Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου πιστεύω ότι ήταν δίκαιο που ισοφάρισε ο Ολυμπιακός γιατί είχαμε πιεστεί στην αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε ο Ολυμπιακός και μας επηρέασε η αποβολή. Το τρίτο γκολ ήρθε γιατί ο τερματοφύλακας βγήκε ψηλά, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο Αλεξανδρόπουλος.

Στη συνέχεια ο Αλεξανδρόπουλος τόνισε: «Δίκαια είναι πρωταθλητής ο Ολυμπιακός γιατί ξέφυγε βαθμολογικά. Όσον αφορά στις θέσεις της Ευρώπης όλες οι ομάδες είναι μέσα και θα κριθεί στα μεταξύ μας παιχνίδια. Κρατάω ότι αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα και σταθήκαμε αντάξια. Αν δεν είχαμε δεχτεί την κόκκινη κάρτα θα μπορούσαμε να έχουμε διεκδικήσει καλύτερο αποτέλεσμα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας