Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η Λαμία ολοκλήρωσε την Κυριακή (11/4) την προετοιμασία της για τον αγώνα της Δευτέρας (12/4) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας.

Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με μία προπόνηση την Κυριακή (11/4) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας (12/4) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Οι Ταϊρόν και Πίτι είναι ξανά στην αποστολή αλλά τα προβλήματα και πάλι για τον κόουτς της Λαμίας είναι αρκετά και σημαντικά για τον αγώνα της Δευτέρας (12/4) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα εκτός είναι οι Μπατσάνα Αραμπούλι και Λάζαρ Ρόμανιτς οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, με αποτέλεσμα να μείνουν στη βάση τους.

Μαζί τους, θα παραμείνουν στη Λαμία και οι Μπα, Γκαζαριάν. Ο πρώτος με μακροχρόνια τραυματισμό και ο δεύτερος αφού μεσοβδόμαδα επέστρεψε αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί, έχοντας χάσει προπονήσεις για μεγάλο διάστημα.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα της Δευτέρας (12/4) στα Γιάννινα με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΣ: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Βλάχος, Πίτι, Καραμάνος και Ντέλετιτς.