Οι τέσσερις σίγουροι δανεικοί που θα κάνουν προετοιμασία με τον Ολυμπιακό

Οι Πέπε, Μάρκοβιτς, Τσούμιτς και αναγκαστικά ο Σισέ θα είναι σίγουρα το καλοκαίρι στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Οι τέσσερις σίγουροι δανεικοί που θα κάνουν προετοιμασία με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (11/4, 19.30) έχει το «κλάσικο» με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει την προεργασία του και για την επόμενη σεζόν.

Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Μπελχαντά που βρίσκετια σε περίοπτη θέση στο μεταγραφικό παζάρι των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός έχει μία «δεξαμενή» δανεικών και από εκεί θα κοιτάξει να αντλήσει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και όποιον παίκτη μπορεί να τον βοηθήσει.

Μέχρι στιγμής έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για 3+1 δανεικούς. Συγκεκριμένα, ο Πέπε που τον τελευταίο μήνα έχει μία καλή παρουσία στην Φαμαλικάο, θα επιστρέψει τον Ιούνιο στον Ρέντη. Το ίδιο ισχύει και για τ ους δύο Σέρβους που διαπρέπουν σε Βελιγράδι και Χιχόν. Ο λόγος για τους Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς (Παρτιζάν) και Νίκολα Τσούμιτς (Σπόρτινγκ Χιχόν). Και οι δύο είναι ενήμεροι ότι θα γυρίσουν, θα ενσωματωθούν στην καλοκαιρινή προετοιμασία και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι τους αν θα μείνουν.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε την περίπτωση του Παπέ Σισέ. Προς το παρόν το πλάνο λέει ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω της αδυναμίας της Σεντ Ετιέν να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των 13 εκατομμυρίων ευρώ. Από την άλλη πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο να μην βρίσκεται στον Ρέντη την 1η Σεπτεμβρίου.

Λέγεται ότι θα φέρει προτάσεις από την Γαλλία. Όπως και να ‘χει, μέχρι να έρθουν οι προσφορές από το Σαμπιονά, ο Σισέ είναι υποχρεωμένος να μπει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και... βλέπουμε τι θα γίνει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.