Παναθηναϊκός: Κουρμπέλης από τη νέα σεζόν...

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε μετά τις εξετάσεις σε Μόναχο και Μπολόνια και θα ακολουθήσει αποθεραπεία δύο μηνών προκειμένου να επιστρέψει στην έναρξη της προετοιμασίας της επόμενης σεζόν.

Παναθηναϊκός: Κουρμπέλης από τη νέα σεζόν...

Επάνοδος στην Ελλάδα για τον Δημήτρη Κουρμπέλη μετά τα ταξίδια του σε Μόναχο και Μπολόνια μαζί με τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Γεράσιμο Σίννη, ώστε στα κορυφαία κέντρα για το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, των δύο πόλεων, να υποβληθεί σε εξετάσεις και να συμβουλευθεί ειδικούς.

Τα καλά νέα για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού είναι ότι γλίτωσε την νέα επέμβαση, καθώς ξεκαθαρίστηκε από όλους τους γιατρούς πως η πρόσφατη επέμβαση στα τέλη Ιανουαρίου ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Η πρόταση των ειδικών προς τον διεθνή μέσο είναι να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων και μετά το συγκεκριμένο διάστημα να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Κουρμπέλης δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά στην φετινή σεζόν με την τελευταία του συμμετοχή στην σεζόν να είναι... πέρσι (σ. στις 12 Δεκεμβρίου 2020 στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα).

Στόχο πλέον του αρχηγού των πρασίνων αλλά και της ομάδας είναι να παρουσιαστεί απαλλαγμένος από κάθε πρόβλημα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.