Ο Μαρτίνς περιμένει πως και πως Λάζαρο και «Φέτφα»

Τις αφίξεις τεσσάρων Ελλήνων περιμένει ο Πορτογάλος προπονητής που θα δει ναι μεν να γίνονται 30 οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο Ζέεφελντ, αλλά θα λυθούν κάποια θέματα του.

Ο Μαρτίνς περιμένει πως και πως Λάζαρο και «Φέτφα»

Πλησιάζουμε προς το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη φετινή του προετοιμασία και ήδη έχουμε αρχίσει να έχουμε κάποια δείγματα για το τι έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος θέλει να φτιάξει μία ομάδα που θα είναι συμπαγής, ενώ παράλληλα περιμένει και την ενίσχυση.

Στο Ζέεφελντ έχει έρθει με 26 ποδοσφαιριστές και είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια ίσως να είναι ο μικρότερος αριθμός παικτών που ανέβηκαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ένας αριθμός που θα αυξηθεί, όμως, τις επόμενες ημέρες, ενώ ο κόουτς ξέρει πως πολλοί από αυτούς που έχει μαζί του στις Άλπεις δεν θα βρίσκονται στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναμένονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης, Στέφανος Ευαγγέλου και φυσικά ο Γιάννης Μασούρας. Ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές και μάλιστα Έλληνες. Με αυτές τις προσθήκες στο Ζέεφελντ ο Μαρτίνς θα έχει 30 ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένει και την ενίσχυση.

Ειδικά οι προσθήκες των δύο πρώτων είναι απαραίτητες για τον Πορτογάλο και πολύ θα ήθελε να τους είχε από την αρχή μαζί του. Στα άκρα αυτή τη στιγμή έχει τους Πάρντο, Μανθάτη, Βρουσάι και αναγκαστικά χρησιμοποιεί εκεί τον Βέργο, ενώ λόγω έλλειψης ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση είδαμε να βάζει και τον Μάνο ως ακραίο επιθετικό

Είναι φανερό ότι σε αυτές τις θέσεις του λείπουν ποδοσφαιριστές και του λείπουν βασικότατα γρανάζια. Ο Πάρντο για παράδειγμα μπορεί να είναι φιλότιμος, μπορεί να θέλει να μείνει και να το παλεύει, αλλά τη διαφορά δεν την κάνει. Η άφιξη του Λάζαρου θα δώσει μία σημαντική λύση στα άκρα της επίθεσης, ενώ περιμένει να δει και τον Φετφατζίδη, ο οποίος είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και στα άκρα και πίσω από τον επιθετικό.

Από 'κει και πέρα ο Μασούρας θα διεκδικήσει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας εκεί που υπάρχουν οι Σάλιακας και Ελαμπντελαουί, ενώ με την άφιξη του Ευαγγέλου ο Μαρτίνς θα έχει στην Αυστρία πέντε στόπερ. Όπως έχουμε γράψει ξεχωρίζουν οι Σισέ, Βούκοβιτς σε αυτό το πρώτο στάδιο και η άφιξη του νεαρού στόπερ θα έχει ενδιαφέρον για να δούμε τις επιλογές του Πορτογάλου, ο οποίος πλέον θα δει τον αριθμό παικτών που είναι στο Ζέεφελντ να αυξάνεται.