Μόνο Άγγλοι μπορούν να φτάσουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για Καμαρά

Το όνομα του Μαντί Καμαρά επανήλθε ξανά στο προσκήνιο με ορίζοντα τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Μόνο οι Άγγλοι μπορούν να φτάσουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού (20 εκ. ευρώ). Στην Ιταλία ή σε άλλη χώρα θα πάει μόνο αν οι Πειραιώτες ρίξουν την τιμή του.

Μόνο Άγγλοι μπορούν να φτάσουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για Καμαρά

Η απόφαση του Μαντί Καμαρά να αλλάξει μανατζερική στέγη (ο Πιερ Ισά πάντως είναι αποφασισμένος να πάει την υπόθεση στη FIFA, ισχυριζόμενος ότι εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο μαζί του), ήταν λογικό να βάλει αρκετούς σε σκέψεις για το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ο Αφρικανός χαφ είναι ένας από τους «θησαυρούς» που έχουν στα χέρια τους οι Πειραιώτες και μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ερυθρόλευκα ταμεία.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πει «όχι» σε προσφορές που έφταναν το οκταψήφιο νούμερο.

Λέγεται λοιπόν ότι ο Καμαρά αποφάσισε να αλλάξει μάνατζερ με... ορίζοντα τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο άσος από την Γουινέα δεν έχει μπει σε τέτοιου είδους σκέψεις και ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το ότι κάποια στιγμή θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αυτό είναι κάτι που δεν χωράει αμφιβολία. Το αν θα το κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι, αυτό θα εξαρτηθεί από τις προσφορές που θα έρθουν.

Ο Ολυμπιακός πάντως εξακολουθεί να έχει βάλει πολύ ψηλά την τιμή του. Με ένα ποσό πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ θα το συζητούσε.

Πρόκειται για χρήματα που μόνο από την Αγγλία μπορούν να έρθουν. Από τις άλλες χώρες που είχε εμφανιστεί ενδιαφέρον για τον Αφρικανό (Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία), πολύ δύσκολο φαντάζει το σενάριο να έρθει ομάδα και να προσφέρει τόσα πολλά χρήματα στον Ολυμπιακό.

Θα τον βλέπαμε σε Primera Division, Serie A, Bundesliga ή Ligue 1, μόνο αν ο σύλλογος έριχνε τις απαιτήσεις του κάτω από τα 20 εκατομμύρια.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας