Ολυμπιακός: Μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία θα κριθεί ο Λαλά

Ο Κένι Λαλά δεν έχει «βγάλει μάτια» έως τώρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως, υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και σίγουρα θα παίξει ρόλο η καλοκαιρινή προετοιμασία για τον... κανονικό Λαλά.

Ολυμπιακός: Μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία θα κριθεί ο Λαλά

Ο Κένι Λαλά δεν είναι ο Λαλά του Στρασβούργου. Ο παίκτης δηλαδή που όργωνε τη δεξιά πλευρά και είχε φτάσει σε σημείο να είναι «μέσα» σε 25 γκολ της ομάδας του, είτε ως εκτελεστής, είτε ως δημιουργός. Ο 29χρονος Γάλλος δεξιός μπακ αποκτήθηκε επειδή είχε ένα πακέτο τύπου Ελαμπντελαουί.

Ένας επιθετικογενής μπακ, με ταχύτητα, καλή ντρίμπλα και κυρίως με ποικιλία στην επιθετική και δημιουργική του συμπεριφορά.

Έως τώρα όλα αυτά τα στοιχεία δεν τα έχουμε δει. Στον Λαλά δόθηκε άλλη μία ευκαιρία στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», εκεί όπου ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1.

Δεν ήταν καθόλου καλός, ήταν κατώτερος των προσδοκιών στον δημιουργικό τομέα, ενώ από κάποιο σημείο και μετά σαν να φάνηκε ότι τον είχε επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό ο αγωνιστικός χώρος που έφτασε στο σημείο να γλιστράει με το παραμικρό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον αντικατέστησε στο ημίχρονο και στη θέση του μπήκε ο Ανδρούτσος, ο οποίος ήταν σαφέστατα πολύ πιο δραστήριος στο δεύτερο 45λεπτο.

Το ερώτημα βεβαίως είναι πότε θα εμφανιστεί ο... Λαλά του Στρασβούργου. Πότε θα δουν οι φίλοι του Ολυμπιακού τον παίκτη που είχε αναγκάσει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Στον Ρέντη τον πιστεύουν, γιατί βλέπουν κάποια πράγματα στις προπονήσεις που επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν του έχουν βγει στο χορτάρι όλα όσα παρουσιάζει στον Ρέντη.

Το έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, ότι και στις πρώην ομάδες του χρειαζόταν ένα μίνιμουμ διάστημα δύο-τριών μηνών για να πάρει μπρος.

Κατά συνέπεια, ο Λαλά θα κριθεί μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία. Η αλήθεια είναι ότι μπήκε και κατευθείαν στα βαθιά μόλις έπιασε λιμάνι.

Οι Γάλλοι του Ολυμπιακού πάντως επιμένουν ότι πρόκειται για «λίρα εκατό». Απλώς απαιτείται λίγο παραπάνω υπομονή, γιατί μην ξεχνάμε ότι είναι και η πρώτη φορά που ο Λαλά βγήκε εκτός Γαλλίας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας