ΟΦΗ: Προπονήθηκε κανονικά ο Σολίς και παίζει με Απόλλωνα!

Ο Ναζαρένο Σολίς ξεπέρασε τάχιστα τις ενοχλήσεις που είχε στο πόδι και θα είναι ετοιμοπόλεμος για τη μάχη του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική των play out.

ΟΦΗ: Προπονήθηκε κανονικά ο Σολίς και παίζει με Απόλλωνα!

Παρών θα είναι τελικά ο Ναζαρένο Σολίς στον κομβικό αγώνα του ΟΦΗ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο Ριζούπολης το ερχόμενο Σάββατο (10/4, 17:15) για την 3η αγωνιστική των play out της Super League 1!

Ο 27χρονος εξτρέμ των Ηρακλειωτών είχε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο, μάλιστα υποβλήθηκε χθες (7/4) και σε μαγνητική τομογραφία, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Ωστόσο η κατάστασή του βελτιώθηκε σε τέτοιο βαθμό που, σε συνδυασμό με τα καθαρά αποτελέσματα της μαγνητικής, επέτρεψε στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να μπει σήμερα (8/4) στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Έτσι, ο Σολίς προπονήθηκε κανονικά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, Νίκου Νιόπλια, για το μεθαυριανό κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Αντίθετα, στο ομαδικό πρόγραμμα που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο δεν εντάχθηκε ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό στο γήπεδο. Παράλληλα oι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Χουάν Νέιρα, Αντίλ Ναμπί, Λουκ Καστάινιος, Ρικάρντο Βαζ και Φελίπε Σόουζα έκαναν θεραπεία.

Η σημερινή δουλειά περιελάμβανε ασκήσεις ευκινησίας και τελειώματα φάσεων. Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο (9/4), στις 11:00 το πρωί. Μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.