Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Ράσταβατς

Προπονητής του Αστέρα Τρίπολης για ακόμα δύο χρόνια θα είναι ο Μίλαν Ράσταβατς καθώς οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους. 

Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Ράσταβατς

Στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης θα κάθεται για ακόμα δύο χρόνια ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο προπονητής των Αρκάδων άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας με τη φετινή πορεία και την πρόκριση στα play off του πρωταθλήματος και έτσι ανακοινώθηκε η ανανέωση των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Milan Rastavac για τα επόμενα δύο χρόνια. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε επιτευχθεί το προηγούμενο διάστημα και πλέον επικυρώθηκε με την υπογραφή των συμβολαίων».

Ο Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε μετά την ανακοίνωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνέχιση αυτής της πολύ θετικής συνεργασίας με τον ΑΣΤΕΡΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες και τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Πιστεύω ότι σε αυτό το διάστημα έχουμε φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούσαμε και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο. Μέχρι στιγμής η πορεία της ομάδας είναι πετυχημένη και πραγματικά πιστεύω ότι θα εξακολουθήσουμε να βελτιωνόμαστε, να προοδεύουμε και να έχουμε επιτυχίες και στο μέλλον. Ελπίζω ότι από τη νέα σεζόν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν και θα μπορούμε να έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τους κάνουμε χαρούμενους».

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Μποροβήλος υποστήριξε: «Με χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή, Milan Rastavac. Η συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή με τον οποίο ο ΑΣΤΕΡΑΣ επέστρεψε στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος αγωνιζόμενος στα play offs της Super League, μάς γεμίζει με αισιοδοξία για τη συνέχεια της πορείας μας. Ευχόμαστε στον προπονητή μας καλή επιτυχία και εμείς δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να στηρίζουμε το έργο του».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας