Το δώρο του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση και αποφάσισε να χαρίσει την απογευματινή.

Το δώρο του Μαρτίνς

Η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης σε διάρκεια ήταν ίσως η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ σε προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς κράτησε τους ποδοσφαιριστές του επί 2,5 ώρες στο γήπεδο κάνοντας τακτική και φυσική κατάσταση.

Ήταν ένα επίπονο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά, αλλά το σημαντικότερο είναι πως ο Πορτογάλος κόουτς έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές. Όλοι τους προσπάθησαν πολύ και έβγαλαν ένα αρκετά κουραστικό πρόγραμμα.

Γι' αυτό το λόγο και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τους κάνει χαρίσει την απογευματινή προπόνηση. Αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο οι Πειραιώτες να προπονηθούν στις 19:00 ώρα Ελλάδας τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τον Πορτογάλο να τους κάνει δώρο.

Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο έχει γίνει και στο Ρέντη, ενώ χθες ο προπονητής με ανάρτηση του στα social media εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία της προετοιμασίας και τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Έτσι άπαντες έμειναν στο ξενοδοχείο κάνοντας άλλοι μασάζ και άλλοι πισίνα και η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή με διπλή προπόνηση.