Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Σωκράτη ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Σωκράτη ενόψει Παναθηναϊκού

Ανησυχία δημιουργήθηκε στον Ολυμπιακό, διότι στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έπαιξε σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο έπειτα από συνεννόηση που με τον γιατρό της ομάδας του Πειραιά, τον Χρήστο Θέο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ο έμπειρος στόπερ δεν βγήκε από τα αποδυτήρια και στη θέση του πέρασε ο Χοσέ Χολέμπας. Κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό ήταν αυτές που κράτησαν τον παίκτη εκτός αγώνα. Αρχικά φάνηκε να υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή.

Τελικά απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Τουλάχιστον αυτό έλεγαν οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να ανησυχούν και ο λόγος που δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερο προληπτικός.

Υπάρχει την Κυριακή και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το πρωτάθλημα και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει διαθέσιμο τον Σωκράτη γι' αυτό το σημαντικό ματς. Το τελευταίο διάστημα ο έμπειρος στόπερ έχει δείξει ότι έχει βρει τα πατήματα του και είναι πολύ σημαντικός για την άμυνα οπότε ο Μαρτίνς τον θέλει για το ντέρμπι.