ΟΦΗ: Βγάζουν μαγνητική Σολίς και Νέιρα

Σολίς και Νέιρα αισθάνονται ενοχλήσεις και την Τετάρτη (7/4) θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί αν θα προλάβουν το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΟΦΗ: Βγάζουν μαγνητική Σολίς και Νέιρα

Ο ΟΦΗ έχει πάρει βαθιές ανάσες στα play out, αλλά δεν έχει εξασφαλίσει τίποτα όσον αφορά στην παραμονή του στη Super League. Η ομάδα της Κρήτης το Σάββατο έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, αφού θα αντιμετωπίσει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα.

Κάθε βαθμός από εδώ και στο εξής είναι πολύ σημαντικό για τους Κρητικούς που θέλουν να αποκτήσουν μία απόσταση ασφαλείας από τις δύο τελευταίες επικίνδυνες θέσεις της κατάταξης.

Η αγωνία της τεχνικής ηγεσίας αφορά σε δύο ποδοσφαιριστές που αισθάνονται ενοχλήσεις. Συγκεκριμένα Σολίς και Νέιρα την Τετάρτη (7/4) θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης τους.

Ο Σολίς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και ο Νέιρα αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Προς το παρόν η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.