ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ: Προπόνηση μαμούθ και πολλές οδηγίες από τον Μαρτίνς

Ατελείωτη η πρωινή προπόνηση στο παγωμένο Ζέεφελντ με τον Πορτογάλο να κάνει μέχρι και ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ: Προπόνηση μαμούθ και πολλές οδηγίες από τον Μαρτίνς

Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να ρίχνει όλο του το βάρος στις προπονήσεις σε θέματα που αφορούν στην τακτική, όμως, φροντίζει τα προγράμματα που κάνει να είναι πολύ μεγάλης διάρκειας. Ο Πορτογάλος προπονητής γι' αυτό έχει επιλέξει να υπάρχει μεγάλη χρονική απόσταση ανάμεσα στις δύο προπονήσεις.

Η πρωινή της Πέμπτης, ωστόσο ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη που έχει γίνει στο Ζέεφελντ επί Μαρτίνς και δεν ξέρουμε αν είναι και η μεγαλύτερη που έχουν παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα διήρκησε 2,5 ώρες και το φοβερό είναι πως όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να βρέχει.

Με ψιλόβροχο και τσουχτερό κρύο διεξήχθη η πρωινή προπόνηση και με τον Πέδρο Μαρτίνς να μη χαρίζει ούτε λεπτό στους ποδοσφαιριστές του. Ο Πορτογάλος μάλιστα έκανε ένα από τα πιο γεμάτα προγράμματα που έχουμε δει όλες αυτές τις ημέρες στο Ζέεφελντ και το οποίο περιλάμβανε τα πάντα.

Το πρόγραμμα είχε και φυσική κατάσταση, αλλά το βάρος έπεσε γι' ακόμα μία φορά σε θέματα τακτικής. Εκεί εστιάζει ο Πορτογάλος τεχνικός από την πρώτη ημέρα που η ομάδα βρέθηκε στην Αυστρία. Ο κόουτς έχει δουλέψει και την παραμικρή λεπτομέρεια στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο 48χρονος τεχνικός δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του. Είχε αλλεπάλληλα τετ-α-τετ με παίκτες και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις έκανε μίνι… ιδιαίτερα. Είναι πολύ σημαντικό για τον Πορτογάλο προπονητή να κατανοήσουν άπαντες τα "θέλω" του. Στο αυριανό "ΦΩΣ" μπορείτε να διαβάσετε σούπερ ανάλυση των όσων ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς από τους ποδοσφαιριστές του.