Χιμένεθ: «Δεν ήθελα να πω άχρηστους τους παίκτες - Δική μου η ευθύνη, όχι δική τους»

Ο Μανόλο Χιμένεθ προβληματίστηκε με την έκταση που πήρε η δήλωσή του «κάποιοι παίκτες θέλουν, αλλά δεν μπορούν», μετά την συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 1-5 στο ΟΑΚΑ.

Χιμένεθ: «Δεν ήθελα να πω άχρηστους τους παίκτες - Δική μου η ευθύνη, όχι δική τους»

Συζητήθηκε πολύ η ατάκα του Μανόλο Χιμένεθ μετά τον διασυρμό της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (1-5), όταν δήλωσε στην κάμερα της Nova ότι οι κάποιοι παίκτες του «θέλουν, αλλά δεν μπορούν». Πολύ θεώρησαν ότι ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών του για την εικόνα της Ένωσης.

Σύμφωνα με την Live Sport, ο προπονητής της ΑΕΚ ήταν προβληματισμένος από την έκταση που πήρε η δήλωσή του, ενώ, απευθυνόμενους προς τους συνεργάτες του στο ξενοδοχείο, διευκρίνισε:

«Εγώ πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη στις αποτυχίες. Ποτέ δεν έχω κάνει δημόσια κριτική εις βάρος ενός παίκτης. Τους καλύπτω. Δεν ήθελα να πω ότι είναι άχρηστοι, αλλά ότι με όλα όσα έχουν συμβεί από την αρχή της σεζόν, την ελλιπή προετοιμασία, τους τραυματισμούς που δεν μου επιτρέπουν να κάνω ροτέισον, την κάκιστη ψυχολογία, καθώς και την ιστορία που πέρασαν με τον covid, έχουν... κρασάρει! Δική μου είναι η ευθύνη κι όχι δική τους».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χιμένεθ βρέθηκε πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, όμως τελικά παραμένει στο τιμόνι των «κιτρινόμαυρων», μετά από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.