ΠΑΟΚ: Σενάρια για τον Πάμπλο Γκαλντάμες της Βελέζ

Στην Αργεντινή γράφουν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πάμπλο Γκαλντάμες. Ποιος είναι ο 24χρονος Χιλιανός μέσος.

ΠΑΟΚ: Σενάρια για τον Πάμπλο Γκαλντάμες της Βελέζ

Για τον Πάμπλο Γκαλντάμες ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ. Αυτό αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «latercera» στην Αργεντινή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, ο 24χρονος Χιλιανός μέσος της Βελέζ, βρίσκεται και στο στόχαστρο της Ουντινέζε.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αργεντινής, ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε ανοίγει ο δρόμος για να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο θέλει για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Γκαλντάμες είναι στη Βελέζ τρία χρόνια, προερχόμενος από την Ουνιόν Εσπανιόλα. Στην Αργεντινή αναφέρουν πως η ομάδα του κατέθεσε πρόταση για να παραμείνει αλλά εκείνος δεν απάντησε και ακόμη δεν έχει αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, λοιπόν, ΠΑΟΚ και Ουντινέζε φαίνεται πως «καλοβλέπουν» την περίπτωση του 24χρονου Χιλιανού μέσου, Πάμπλο Γκαλντάμες.

«Η Βελέζ έχει προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, αλλά ο Πάμπλο προτιμά να καθυστερήσει την απάντησή του γιατί θέλει να εξετάσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές του», ανέφερε ο μάνατζερ του Γκαλντάμες, Λεονάρντο Ροντρίγκες.

Ο 24χρονος μέσος έχει φέτος έξι συμμετοχές, ενώ συνολικά με την φανέλα του συλλόγου από την Αργεντινή έχει καταγράψει 51 συμμετοχές με δύο γκολ και μια ασίστ.