Σεμέδο για Χολέμπας: «Μοιάζει με 45 χρονών και απάντηση Χολέμπας» (vid)

Ο Χοσέ Χολέμπας μετά την «πεντάρα» επί της ΑΕΚ, τόνισε ότι θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο! Προφανώς για να σημειώσει περισσότερα τέρματα…  

Σεμέδο για Χολέμπας: «Μοιάζει με 45 χρονών και απάντηση Χολέμπας» (vid)

Ο Χοσέ Χολέμπας ναι μεν ήταν ευχαριστημένος από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού με 5-1 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά προφανώς ήθελε περισσότερα γκολ. Δεν εξηγείται διαφορετικά η δήλωσή του ότι έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο εκείνος και οι συμπαίκτες του να παρουσιαστούν καλύτεροι!

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν σημαντικό να πάρουμε μία τέτοια νίκη, αλλά πάντοτε το επόμενο ματς είναι το πιο σημαντικό και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε τώρα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σήμερα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος έπρεπε να είμαστε καλύτεροι».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Είναι ντέρμπι. Όταν παίζουμε ένα ντέρμπι, είναι πάντοτε σημαντικό για εμάς, είτε παίζουμε με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό».

Τέλος απευθυνόμενος στον Σεμέδο, είπε με αρκετή δόση χιούμορ: «Θα δώσω κατ’ ιδίαν συμβουλές στον Σεμέδο. Πρέπει να τρέχει λίγο περισσότερο, όπως έτρεχα εγώ. Χρειάζεται να βελτιωθεί, αλλά είναι καλός παίκτης».